Dagens Ret



Så lakker dagens ret mod ende for i år. De sidste 3 uger tilbydes der følgende som dagens ret.

 

Dagens ret serveres fra kl. 16.30.

 

Mandag 20/10

Lindevangens kalvegryde med svampe, cocktailpølser, bacon samt hjemmelavet kartoffelmos

Tirsdag 21/10

Boller i karry med kogte ris og agurkesalat

Onsdag 22/10

Meunierestegt stegt rødspættefilet med persillesauce, hertil hvide kartofler

Torsdag 23/10

Kalvekrebinetter med portvinsflødesauce, hertil råstegte kartofler og bønner

 

Mandag 27/10

Biksemad med spejlæg rødbeder, hertil rugbrød og smør

Tirsdag 28/10

Stegt flæsk med persillesauce hertil hvide kartofler og rødbeder

Onsdag 29/10

Forloren hare med flødesauce, hertil brunede og hvide kartofler syltetøj og agurkesalat

Torsdag 30/10

Lindevangens mørbrad gryde med paprikaflødesauce, cocktailpølser, baconet, hjemmelavet agurkesalat og kartoffelmos

 

Mandag 3/11

Frikadeller med stuvede spidskål hertil hvide kartofler

Tirsdag 4/11

Kalvekød i peberrodssauce med hvide kartofler og frisk høvlede peberrod samt rødbeder

Onsdag 5/11

Meunierestegt stegt rødspættefilet med hjemmelavet hollandaisesauce, hertil hvide kartofler samt sauterede grøntsager

Torsdag 6/11

Helstegt oksefilet med hjemmelavet bearnaisesauce, hertil råstegte kartofler og garniture 

 

 

Pris pr. kuvert for dagens er ret kr. 170.-

 

 

Husk bordbestilling på 38343834.

Vi glæder os til at byde velkommen