Så lakker dagens ret mod ende for i år. De sidste 3 uger tilbydes der følgende som dagens ret.
Dagens ret serveres fra kl. 16.30.
Mandag 20/10
Lindevangens kalvegryde med svampe, cocktailpølser, bacon samt hjemmelavet kartoffelmos
Tirsdag 21/10
Boller i karry med kogte ris og agurkesalat
Onsdag 22/10
Meunierestegt stegt rødspættefilet med persillesauce, hertil hvide kartofler
Torsdag 23/10
Kalvekrebinetter med portvinsflødesauce, hertil råstegte kartofler og bønner
Mandag 27/10
Biksemad med spejlæg rødbeder, hertil rugbrød og smør
Tirsdag 28/10
Stegt flæsk med persillesauce hertil hvide kartofler og rødbeder
Onsdag 29/10
Forloren hare med flødesauce, hertil brunede og hvide kartofler syltetøj og agurkesalat
Torsdag 30/10
Lindevangens mørbrad gryde med paprikaflødesauce, cocktailpølser, baconet, hjemmelavet agurkesalat og kartoffelmos
Mandag 3/11
Frikadeller med stuvede spidskål hertil hvide kartofler
Tirsdag 4/11
Kalvekød i peberrodssauce med hvide kartofler og frisk høvlede peberrod samt rødbeder
Onsdag 5/11
Meunierestegt stegt rødspættefilet med hjemmelavet hollandaisesauce, hertil hvide kartofler samt sauterede grøntsager
Torsdag 6/11
Helstegt oksefilet med hjemmelavet bearnaisesauce, hertil råstegte kartofler og garniture
Pris pr. kuvert for dagens er ret kr. 170.-
Husk bordbestilling på 38343834.
Vi glæder os til at byde velkommen
Vores Mad
Der serveres smørrebrød i frokosten fra kl.11.30 til 15.30.
Middagsmad serveres fra kl. 16.30 til kl. 21
Åbningstider
Der er åbent mandag - lørdag og lukket på søndage.
Kontakt Os
Sløjfen 6
2000 Frederiksberg
38 34 38 34
Konto: 9077 1380139649
Sløjfen 6 - 2000 Frederiksberg - 38 34 38 34